RSS
email

kau.

salam 'alayk. this is nothing but crap, a piece of trash. post kali ni aku tak mahu cakap bnyk. tiada kaitan dengan isu semasa, masalah kesihatan atau english literature atau apa-apa yang berfaedah dan pastinya bukan masalah negara. just random post berempahkan emosi. maaf. aku sengaja nak cakap ini pada kau...aku tahu kau akan baca belog aku: aku kecewa dengan kau. ya, mungkin sebelum ini aku pernah kecewakan orang lain dan mungkin juga kau? jadi what goes around comes around. ALLAH itu Maha Adil. ALLAH nak bagi aku rasa apa kau pernah rasa itu kat aku. karma, mungkin? yang pasti, sakit. aku nanges bila kau buat macam tu kat aku tadi. aku hanya mahu meminta secebis nasihat but in the end of the day aku nanges - disebabkan kau. macam not worth it langsung. hey, would just consider what am i about to tell you in the first place?...aku hanya mahu meminta pendapat kau terhadap kekusutan yang aku hadapi. arghh..apabila perkara seperti tadi berlaku at least aku tahu yang aku tidak patut meminta pendapat kau. Dr. Jekyll dalam diri aku cakap - wrong timing, mungkin? dan aku kembali rasionalkan diri - aku faham sebab kau buat macam itu, tapi mungkin cara kau yang aku rasa tidak betul, tak kena. ya. sangat tak kena. kau, aku minta maaf. aku mungkin bersalah juga. jadi adil la kan. aku dan kau - kita bersalah. entahlah salah apa. ada aku kisah? tapi ta pe, tak kisah dah. terima kasih. kau. ya. kau. aku kecewa dengan kau. kau tahu siapa kau dan ternyata tidak perlu aku nyatakan siapa kau di sini. tapi yang pastinya kau dan bukannya orang lain. aku telah mencemarkan belog aku dengan post crap seperti ini, tapi aku rasa, kau patut tahu aku kecewa dengan kau. post ini lebih kepada aku kecewa dengan kau dan bukan bengang sebab kalau it's bengang it won't be this way, ok. tapi, biarlah. astaghfirullah. let it be, tgk la apa yang jadi nanti. yang pasti aku kecewa. smua bercampur-baur; macam-macam rasa. sudahlah. aku malas nak cakap apa-apa. biarkan. da lama aku ta emo tahap ni, aku nak kau tahu sebenarnya aku ta rasa nak marah kau pun sebab tiada makna nak marahkan orang, lagipun itu belum sampai tahap yang membolehkan aku 'hangit' - alhamdulillah. TAPI aku rasa sangat kecewa dan sedih. ya. sedih. tahniah la kau bagi aku emo tahap ini. aku minta maaf da macam-macam dengan kau. minta halalkan everything. moga ALLAH campakkan ketenangan dalam diri kau dan dalam diri aku. mudahkan segala urusan, irhamna Ya ALLAH. ameen. i'm sorry readers, but i cant think of any other way i can reach 'KAU' itu. OMG, aku nak cakap pendek tapi jadi panjang juga. adeyh.

Bookmark and Share

2 comments:

faiq zaini said...

smoga menjg ksihatan..

mekasih for da post. XD

nabihah said...

'ASSOBRU 3INDA SODAMATIL ULA'

"LA TAGHDOB. FALAKAL JANNAH"

-kama qOL rasulullah s.a.w-

 

best

jom